Dagtocht naar Rotterdam - Varen vanuit de Biesbosch naar Rotterdam

Bij deze Dagtocht van Drimmelen naar Rotterdam is inbegrepen:

  • 1x Een uitgebreide en gevarieerde lunch
  • Dagtocht van 09.15 - 18.00 uur

Prijs: € 69,50 p.p.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 37,50 p.p.

Geef bij uw reservering door welke datum u wenst. 

Data 2024 Dagtocht Biesbosch naar Rotterdam

De afvaarttijd voor alle onderstaande data is om 09:30 uur:

Datums volgen

Geef bij uw reservering door welke datum u wenst.

Handig om te weten

  • Er zijn schepen die rolstoelvriendelijk zijn. Geeft u bij reservering aan om hoeveel plaatsen het gaat.
  • Honden zijn tijdens deze vaart aan boord niet toegestaan
  • 15 minuten voor afvaarttijd kunt u de kaartjes afhalen bij de kassa naast de afvaartsteiger
  • U kunt uw reservering bij de kassa met pin betalen
  • Rondom de afvaartsteiger is er voldoende parkeergelegenheid
  • Aan boord is de bar altijd geopend (hier kunt u alleen contant afrekenen)
  • U kunt afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten zitten
  • Uw fiets kunt u stallen maar kan niet mee aan boord

De prijs van deze dagtocht van Drimmelen naar Rotterdam is geldig tot en met 31 december 2024.

Dagtocht van de Biesbosch naar Rotterdam

Een unieke rondvaart in Rotterdam vanuit Nationaal Park de Biesbosch. De beste indruk van onze havenstad ervaart u tijdens een rondvaart in Rotterdam! Aan boord van één van de schepen kunt u optimaal genieten van de stad. Tijdens deze rondvaart varen we niet alleen Rotterdam. Deze gevarieerde route biedt een uitzicht op de mooiste natuurgebieden, wat prachtig wordt afgewisseld met de skylines van diverse steden. 

Programma Dagtocht Rotterdam

09.15 uur:
U stapt in Drimmelen aan boord van De Zilvermeeuw voor een rondvaart naar Rotterdam. Neem plaats in onze modern ingerichte foyer of zoek een plekje op ons prachtige panoramadek. Hier kunt u perfect genieten van de zonnestralen tijdens onze rondvaart.

09.30 uur:
De trossen worden losgegooid waarna de reis over het water zal beginnen terwijl u geniet van koffie met appeltaart. Deze dagtocht gaat dwars door de Biesbosch richting Rotterdam via Merwede Noord en Nieuwe Maas.

12.30 uur:
Er wordt een uitgebreide lunch in buffetvorm geserveerd (de samenstelling van de lunch wordt hieronder verder toegelicht), en in de middag serveren we een klein snackje.

18.00 uur:
Na een afwisselende terugvaart wordt rond 18.00 uur in de thuishaven van Drimmelen afgemeerd. Dit betekent meteen ook het einde van de rondvaart in Rotterdam.

Lunch tijdens de Boottocht

Tijdens de rondvaart in Rotterdam staat een uitgebreide en gevarieerde lunch voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijk huisgemaakte soep, vijf broodsoorten, krentenbrood, cake, kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, een warme snack, huzarensalade, kip,- kerrie- en eiersalade, zoet beleg met tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee of melk.

8.8 | 29 reviews

Reviews van gasten

Loerakker van Meer

7

De box voor het geluid van de uitleg deed het niet jammer. De verzorging was prima.

José van de Steeg

9

Was heel erg leuk. Dit was de eerste keer dat ik een dagtocht heb gemaakt. Ik heb plannen om ook nog een tocht te maken door de biesbosch.

Anoniem

9

Wij hebben een zeer gezellige, afwisselende dag beleefd waarin door de kapitein veel informatie werd gegeven. De catering was goed! Het snackje in de namiddag viel tegen.

G.W.Reef Reef

8

Prima verzorgd. Lof voor het personeel.

Daniëlle Pullens

10

Wat een heerlijke boottocht, wat een heerlijk buffet, kwamen niks tekort en de bemanning/personeel was top en vriendelijk!

Anoniem

9

Samen met mijn schoonouders en moeder (80+) deze tocht gemaakt. We waren allemaal erg positief over de geweldige plaats op het bovendek, de heerlijke lunch, de informatie tijdens de vaart en vooral het gezellige en vriendelijke personeel. Wij hebben een topdag gehad!

Theo van den Berg

10

Zeer goed georganiseerde tocht, met afspraak maken meedenkend, aan boord zeer vriendelijk gemotiveerd personeel, goede uitgebreide lunch.Wij waren met 12 personen en iedereen was lovend
Super bedankt

Sjak van Loosdregt

9

Er had,onderweg, misschien iets meer informatie gegeven kunnen worden. Verder was het een zeer leuke dag en ook een geweldige lunch.

Albert Bauer

9

Het was netjes verzorgd. Dat we bar slecht weer hadden kunnen jullie niets aan doen. Het zou fijn zijn als de route vanaf afslag 32 duidelijk aan de weg was aangegeven. Zonder navigatie is het niet zo duidelijk. Het parkeren staat wel op de site, maar als het kleine parkeerterrein vol is, is het best even zoeken hoe het met het parkeren gaat.

G van Bladel

7

We werden goed ontvangen met koffie en gebak. Maar het buffet was magertjes voor het geld wat we moesten betalen. Op een andere maatschappij het zelfde geld veel uitgebreider.

christa van den bemt

9

ik en mijn zoon vonden het heerlijk alles was perfect geregelt wij hadden het uitstekelijk naar onze zin zeker om over te doen wij danken de zilver meei van harten

t. hol

8

de lunch had wat beter gekund.

Donders

9

Alles prima geregeld met een heerlijk lunchbuffet.

Peter

8

Prachtige tocht langs de Biesbosch, Alblasserdam en In Rotterdam. Mooi om de natuur en ons industrieel erfgoed vanaf het water te ervaren. Tip: bij het schenken van een biertje het bijpassend glas aanbieden.

Anoniem

10

De tocht was super Vriendelijk personeel Lunch was goed

dim van oosterhout

8

Het enige minpuntje is dat de terugweg wat saai is, omdat er verder niets gebeurt. Suggestie: misschien een orkestje wegzetten met een zanger of zangeres die wat leuke liedjes zingt.

Anoniem

9

Prima verzorgde dagtocht. Wij hebben genoten.

Anoniem

8

Prima verzorgd, aardig personeel. Goed verzorgde lunch en catering aan boord.

Anoniem

9

Leuke tocht, veel te zien. Jammer genoeg is de kapitein af en toe moeilijk te verstaan als iedereen aan het babbelen is. Suggestie: eerst signaal laten horen en dan pas spreken. Dan is men gewaarschuwd en zwijgen de mensen.

Anoniem

9

Dagtocht via Biesbosch naar Rotterdamse haven

astrid van eck

8

een dagje Rotterdam vanaf het water met een modern rondvaartschip voorzien van alle faciliteiten vanuit de Biesbosch echt de moeite waar en super verzorgd door de bemanning van de Zilvermeeuw

Carla Wagner

9

Super gezellig geweest. Mooi weer en service oke🖒

Willy Simons

9

Leuke dag, veel gezien. Veel informatie gehad. Voor de innerlijke mens werd goed gezorgd. Personeel heel aardig. Prijs kwaliteit is prima!

gerard van helden

10

mijn ouders had ik dit gegeven en ze waren heel erg tevreden

Helma Strijbosch

8

Het was een fijne boottocht. De lunch was ook goed. De leeftijd was 60+ maar dit was voor ons geen probleem.

Anoniem

9

Het was een heel geslaagde dag.De ontvangst was goed. Lekker met een bakie koffie. Leuke afwisseling eerst de Biesbosch dan de grote rivieren en dan Rotterdam. De lunch was uitstekend,veelzijdig en goed verzorgd. Goede uitleg en verhaaltjes van de stuurman en natuurlijk weer een goede thuiskomst in Drimmelen

Anoniem

9

Mooie boottocht gehad, ook door Rotterdam heen. De totale reis was wel wat lang, maar dat was bekend. De catering was goed en het personeel vriendelijk. Ook de informatie was prima tijdens het varen, over waar we langs kwamen. Daarnaast ook gezellig met onze tafelgasten gepraat en anderen. Al met al een geslaagd dagje voor een zeker niet te dure prijs gezien het gebodene.

Gerard Daniels

9

De groep van zeven personen hebben genoten . De organisatie was perfect de bediening perfect leuke envriendelijke mensen. We hadden een topdag. Groetjes de vriendenclub.

Lijntje de Wit

9

erg genoten,geweldige verzorging en goede uitleg van bezienswaardigheden. voor herhaling vatbaar!!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Rondvaartbedrijf

Ons rondvaartbedrijf verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten. Naast onze bekende twee uur durende Biesboschtocht is het ook mogelijk een dagtocht te maken met bezoek aan diverse locaties.


Ook voor presentaties op een unieke locatie, een oergezellige borrel of een verrassend feest zijn wij "the Boat to Be".

Onze Vloot

Onze vloot bestaat uit 6 verschillende partyschepen. Voor iedere groepsgroottte is er een passend schip.

Thuishaven Drimmelen

Onze thuishaven is Drimmelen.


Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Nationaal Park de Biesbosch

Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.