Stadswandeling met een verhalenverteller

Uitgebreide omschrijving

Een unieke stadswandeling waarbij je niet met een gids maar met een verhalenverteller op pad gaat. De verteller brengt de geschiedenis van de stad tot leven met sagen & legenden. De prachtige oude binnenstad vormt het decor. Deze stadswandeling is leuk voor jong en oud. Ontdek op deze bijzonder manier de stad en... Elkaar.

Beleef het in diverse steden in Nederland. Vanaf 6 t/m 240 personen. Van € 16 tot € 31 p.p. Kinderen van 6 t/m12 jaar € 12 inclusief BTW.

8.7 | 9 reviews

Reviews van gasten

Heleen Lobbe

9

Erg leuke en ontspannen wandeling met aandacht voor het kleine detail. Daarom ook voor mensen die Utrecht al goed kennen een aanrader.

Ton Bakker

9

Stadswandeling was leuk voor het hele gezin!!

J.L. Verbeek

10

We vonden het leerzaam en ontzettend leuk. Het is een echte aanrader. De verhalenverteller deed het bijzonder goed.

Hanneke van der Hammen

8

De accommodatie voor ontvangst was eigen keuze. Dus geen onderdeel van de Storytrail. Het contact met Henke Lever verliep attent en prettig. Evenals met Eric de verhalenverteller.

Anoniem

8

Met een andere kijk op de stad warden er verhalen verteld over de stad. Zeer leuk, zeker ook voor kinderen. hebben zelfs in polonaise gelopen achter de muziek aan.

PV Zêk oet Mestreech Mondi Maastricht N.V.

9

Storytrail is een gezellige ludieke stadswandeling waarin men door het verhaal schakelt tussen Den Bosch vroeger en Den Bosch nu . Dit is een manier om de historie van een stad een beetje te leren kennen zonder dat het saai wordt. DOEN .

Anoniem

8

Leuk gedaan door de verteller, waardoor je een andere kijk krijgt op de stad.

Anoniem

9

Geweldig, echt een aanrader!

Anoniem

8

een aanrader! We zullen het zéker doorgeven.

Onze partner

Avontuur

Wilt u een speciaal uitje in Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam of... Laat u verrassen door meer dan 10 jaar ervaring met bijzondere belevingen, bedrijfsuitjes en feesten. Meer beleven...

Faciliteiten

Wij werken nauw samen met een legia aan artiesten, vertellers, muzikanten en theatermakers.
Daarnaast hebben we toegang tot vele cultuurhistorische gebouwen en horeca.

Steden

Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Gouda, Schoonhoven, Zutphen, Breda, Haarlem, Leiden, Den Haag, Amersfoort, Rotterdam en Delfhaven.

Omgeving

En natuurlijk ook buiten deze steden organiseren we evenementen op maat.